Hallo Fanclubleden

Na een gezellige en geslaagde nieuwjaars borrel volgt bijgaand het programma voor 2014. De Activiteiten Commissie (AC) hoopt hiermee een gevarieerd programma aan te bieden waarbij (volks)muziek centraal staat. Tijdens deze activiteiten zal Ruud Appelhof ook aanwezig zijn.

Natuurlijk staan wij open voor suggesties, nieuwe ideeën en/of opmerkingen mbt. activiteiten.
Het zou ook geweldig zijn wanneer wij het ledenaantal kunnen verhogen door
niet leden over de streep te halen om lid te worden van de Fanclub Ruud Appelhof.

NONKE BUUSJKE te Schinveld (Openluchtmuseum)

Adres: Heringsweg 5a, 6451 BP Schinveld

Telefoon: 045 525 2286 http://www.nonkebuusjke.nl/

Aan de rand van de Schinveldse Bossen,
half verscholen onder het lover, ligt het Nonke Buusjke.
Een historisch kleinood dat uniek is voor Nederland.
Het koestert een verzameling Zuid-Limburgse vakwerkhuizen en werkplaatsen uit het begin van de vorige eeuw. Middelpunt is de geheel gerestaureerde vakwerkboerderij.

Daaromheen de bijgebouwen als bakhuis, stroopstokerij, timmerwerkplaats, weefhuis,

klompenmakerij en schoenmakerij. Alle gebouwen zijn volledig ingericht met authentieke meubels en gebruiksvoorwerpen die rond 1900 op het Limburgse platteland werden gebruik.

Programma:

Zaterdag 3 Mei – 2014 Aanvang: 14.00 – 18.00 uur

Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai (zelfgebakken in oven),

Hierna zal door een gids een rondleiding worden verzorgd en iets verteld worden over het Nonke Buusjke openluchtmuseum. Ook bestaat de mogelijkheid om in de directe bosrijke omgeving zelf een (korte) wandeling te maken naar bijv. zweefvliegveld (ELZC) of "vleermuizenberg".

Vanaf 16.00 uur zal Ruud Appelhof een muzikaal intermezzo in Nonke Buusjke verzorgen (binnenplaats).

en is er gelegenheid om nog iets te nuttigen en lekker samen na te kletsen.

Wij verwachten om ca. 18.45 uur uiterlijk het einde van deze gezamenlijk middag.

AANMELDING UITERLIJK VOOR : zondag 20 April 2014 Kosten: EUR 5,-- per persoon Rekeningnummer ING: 4515445

Voor degene die nog meer van Ruud Appelhof en de volkstümliche muziek willen genieten,

bestaat de gelegenheid om hierna naar een verwarmde feesttent te gaan in de Schinveld.

GRATIS ENTREE. Adres: Burgmeester Adams Sportpark (ca. 2 km verder)