Stichting

Na een degelijke voorbereiding was het dan op 24 november 2011 zo ver, de Stichting Fanclub Ruud Appelhof zag officieel het levenslicht toen de akte bij notaris Olivers te Merkelbeek om 09.15 uur werd ondertekend.
Er is een oprichtingsbestuur geformeerd betaande uit Sjef Cleven (voorzitter), Ton Appelhof (secretaris) en Mirjam Meesen (penningmeester).
Wij zijn voornemensĀ  spoedig een aktiviteitencommissie en een PR (public relations) commissie samen te stellen. Hierbij willen wij de nodige inbreng van de fans inroepen.
Deze commissies gaan het bestuur ondersteunen bij de nadere uitwerking van geplande aktiviteiten.

Wat is nou de doelstelling van de fanclub ?
Het ondersteunen en promoten van de muziek van Ruud Appelhof in het bijzonder en de internationale volksmuziek in het algemeen. Verder is het natuurlijk van belang dat de fanclub uitgroeit tot een steeds grotere hechte groep mensen, die gaarne geniet van de schitterende klanken van de steirische harmonika en de internationale volksmuziek, waarbij "viel Sjpass en gute Laune" voorop staan.